Produkty pro thajské koření (6)

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob se vyznačuje tím, že zvyšuje viskozitu produktu, aniž by ho zabarvil. Vlastnosti tapiokového škrobu jsou velmi podobné vlastnostem bramborového škrobu. Používá se v mnoha receptech na bezlepkové pečení, aby jídlo vypadalo lépe nebo aby se dosáhlo zlatavé kůrky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 300 g
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Kakaové boby - přírodní

Kakaové boby - přírodní

Přírodní organické surové kakaové boby Netto hmotnost: 100 g Energetická hodnota na 100 g: 565 kcal Doba trvanlivosti: 18 měsíců
Ceylonská skořice

Ceylonská skořice

V 16. století objevili portugalští dobyvatelé cejlonskou skořici na Srí Lance a přivezli toto koření do Evropy v 16. a 17. století. Cejlonská skořice se získává z divoce rostoucích stromů, které dosahují výšky až 10 m a rostou v lesích Cejlonu a jižní Indie. Toto koření se vyrábí z nejjemnější vnitřní kůry, která byla sklizena z tříleté výhonky. Pravá cejlonská skořice je silně vonné a chuťově vynikající koření. Každý, kdo ji někdy ochutnal, dobře ví, jaké různé chuťové kvality toto koření může mít. Sacharidy (g / 100 g): 4,0 Tuky (g / 100 g): 3,0 Bílkoviny (g / 100 g): 28 Energetická hodnota (kcal): 160 Minimální trvanlivost: 18 měsíců Čistá hmotnost (g): 30
Kokosové vločky - HoReCa

Kokosové vločky - HoReCa

V kuchyni se kokosové vločky používají především v cukrářském průmyslu. Přidávají se do různých dortů, sladkých závitků a pečiva, jak jako jemná voňavá náplň, tak jako lahodná dekorace pro hotový výrobek. Kokosové vločky se také používají na obalování čokoládových pochoutek, energetických tyčinek, polevy na zmrzlinu, sušenek, křupavých sušenek, musli, sladkostí a mnoha dalších dezertů. Použití pro Dezerty, pečivo, sušenky, jakékoli pekárenské výrobky, omáčky, masové a rybí pokrmy. Chuť Jemná, sladká s kokosovou vůní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 5,0 Tuky (g / 100g)… 50 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)…520
Kukuřičná semolina 450g

Kukuřičná semolina 450g

Kukuřičná semolina jsou kukuřičné krupice, které se pohybují v rozmezí od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Tento produkt neobsahuje lepek. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 450 g